İçeriğe geç →

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, iççalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Ahali konstrüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello için muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her zaman ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakarak azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu üslup çakmaklar çok nüfuzkârdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi saf alevli çakmaklarla, azıcık zaman alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi haneükebilir ama puro çıdam ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra aykırı çevirip vecihünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca bağ gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma problem teşkil etmez. Fakat kez konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şgeri olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile önlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında asıl problem zeminın soğuk değil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen muhafaza zeminı sıcaklığına bakarak değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının gökyüzü geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak gökyüzü geçirmedikleri için öteki rakiplerine koskocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Kategori: Uncategorized

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://balikesirwebtasarimseo.name.tr/ https://golsevincleri.name.tr/ https://nargilesatinal.name.tr/ http://camasirhane.name.tr/ http://antrepo.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort aydın escort tekirdağ escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi